Peonia në objetin e ri
Peonia Bujanoc
Peonia SHPK-DOO
NGROHJE QENDRORE
Material për ngrohje qendrore...
Shporet
Shporet për gatim ,Shporete për ngrohje qendrore nga Alfa dhe Centrometal..
PELET
Pelet me kualitet të lartë
PAJISJE ELEKTROSHTËPIAKE
Pajisje elektroshtëpiake nga Gorenje,Beko, Favorit etj
MATERIAL ELEKTRIK
Të gjitha llojet e kabllove,Siguresave, Prizave ...
SANITARI
Tush Kabina, Vaska ,Elemente për banjo ...

peltek2

Lokacioni Peonia D.O.O

Centrometal Kroaci

         viber2+381628055547 viber2 +381638589046 viber2 +381628055549 viber2 +381631517451  emaillpgo7peonia.doo@gmail.com face2 peoniabujanoc/