Kontakti

Peonia  D.O.O- SH.P.K   Bujanoc 

Ndërmarja Tregtare "Peonia" sh.p.k nga Bujanoci është kompani e specializuar, me përvojë disa vjeçare, për shitjen e materialit për ndrohje qendrore, material elektrik, sanitari, pajisje elektroshtëpiake, ujësjellës dhe kanalazimi etj. Në ndërmarjen tonë mundeni të furnizoheni me të gjitha llojet e prodhimeve të prodhuesve Europian dhe vendorë si Centrometal (Kroaci) ,AlfaPlam(Serbi) , Gorenje(Slloveni), Geberit (Zvicërr), Wilo(Gjermani)...

StafiPeonia

 

 

       LULZIM ISMAILI 

Mobil :+381628055547

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

         ILISA ISMAILI

Mobil : +381638589046 

E-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

           AZIZ ISMAILI

 Mobil : +381628055549   

 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 

      RAMADAN ISMAILI

 Mobil :+381631517451

 E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Lokacioni Peonia D.O.O

Centrometal Kroaci

         viber2+381628055547 viber2 +381638589046 viber2 +381628055549 viber2 +381631517451  emaillpgo7peonia.doo@gmail.com face2 peoniabujanoc/